Maestro

Nu har jag äntligen fått mitt bankkort + bankdosa. Wiie! Nu kan jag liksom ta ut pengar på bankomaten, betala med kortet direkt i kassan och typ föra över pengar till mobilen. All by my self! Jättebra ju. Men ska typ beställa ett nytt kort när jag har valt vilken bild jag vill ha på, japp man kan bestämma det själv. Kanske till och med kan använda det redan imorgon.. Ska kanske till Nacka med Emma som varit i Göteborg nämligen.  


Idag = Norrtälje

Igår efter stan så följde Anna med mig till landet. Ska skriva lite.. För jag är skyldig er ett lååångt inlägg så, here we go. När vi var på stan så  fick jag värsta skoskavet så jag var tvungen ett springa in på HM och köpa ett par billiga skor så det blev ett par svarta ballerinas. Skitsöta och mjuka - Inga skoskav längre! Juste, träffade mamma också. Hon ringde mig när vi var på Mc Donalds och frågade om jag kunde komma till henne. Jag bara, ookej (För hon bor ju på Gotland) och fattade typ ingenting.. Men sedan kom jag på att hon var i Stockholm typ under helgen. Så jag och Anna hittade mamma och johan tillslut. Haha! Mysigt.

Senare sprang runt på stan och "shoppade" lite. Hittade ett bälte på Monki som kostade 10 kronor (!!) Skitsnyggt till min Oversize cardigan (Anna har en likadan... jag härmade henne HAHA) och sedan åkte vi ut till landet. MEN när vi skulle göra bussbyte i Hemmesta och alltså byta till 440 Bullandö bussen... Ja, då har vi glömt att se när bussen går. När vi kommer till busshållsplatsen i Hemmesta så ser vi att bussen går 22.16 (konstig tid btw.) och så tittar anna på klockan och säger "Ja, det är bara en timme kvar" Haha. Så vi satt vid vägkanten i en timme + lite mer, för bussen var försenad till 22.30. Anna typ ropade efter alla bilar och försökte tigga skjuts. Sötis..

När vi kom hem så var jag jättetrött men Anna ville se på Avatar. Hon typ tvingade mig att somna med huvudet emot datorn så jag typ hade värsta höga basen vid öronen. Somnade konstigt nog, men skulle ändå bli väckt senare så vi kunde fixa täcke till Anna och borsta tänderna. Härligt när man precis har somnat typ *NOT* Jaja, vi alla somnade tillslut och sedan väcktes vi tidigt på morgonen.

Idag var vi i Norrtälje. Så där spenderade vi dagen.. Jättegullig liten stad. Där har farmor köpt nytt landställe. Helt okej tycker jag, men man måste ta två färjor som går förbi V/Waxholm. Hur som helst så hade vi jättetrevligt och dagen slutade med att vi hälsade på farmors väninna (och skitsöta hund, Chica) som bor där i närheten.

Btw så hoppade vi på stenar i Norrtälje Ån. Haha, jättekul var det. Slänger in en bild av hundra typ.. Från pappas iphone. Laddar över bilder från min mobbe imorgon. Då får ni flera. Puss och kram & Godnatt ♥




Där är bilden tagen, fint va?


Thank god!

Nu regnar det äntligen. Efter alla dessa skitvarma dagar. Andra tycker säkert tvärtom men inte jag. Haha!

Är på landet

Kan inte blogga. Har varit mycket bada och båt dem här dagarna och ingen tid till bloggen alls. Igår var vi på Sandhamn och åkte vidare till en jätefin ö precis brevid Korsö. Det var ISKALLT men jättelång grunt. Idag ska vi till Yasuragi Hasseludden. Ett jättefint japanskt spa som ligger typ vid Nacka. Ska bli jättekul. Jag vill bara att ni ska veta att jag kanske inte kan blogga mer förräns om någon vecka. Det är sista sommaren på vårat landställe så vi måse passa på att bada på våra badställen och åka ut med våra båtar. Dem kommer vi kanske inte kunna ha kvar nämligen... Båtarna då alltså. Dessutom så är det sju personer här ute som också vill ha datorn. Haha! Men kiss and hugs (for now)...


Shoppat



Midjekjol från BIKBOK - 199 kr



T-shirt från GINA TRICOT - 99 kr




T-shirt från NEW YORKER - 199 kr? (Osäker)




Velour shorts från NEW YORKER - 79 kr


Igår var jag med Quennie och Denise i Nacka Forum eftersom jag hade pengar och presentkort. Jag är jättenöjd med vad jag köpte och jag har redan hunnit använda allting. Haha! Men jag kan berätta lite mer om kläderna:

Midjekjolen: Typ den första midjekjolen jag har haft. Men någon gång ska ju vara den första, eller hur? Men anyways.. Den sitter superbra och är varken för lång eller för kort. Och så sitter den perfekt tight. Haha! Är JÄTTESNYGG till den randiga marinblå t-shirten. Hyfsat bra pris... Men betalde med presentkort. Förresten så är dragkedjan sned på kjolen.. Men det ska vara så.

T-shirten med läppar: Typ femte t-shirten från Gina. Komer nog bara sova i den. Inget särskilt, kände bara för att spendera lite pengar som fanns på presentkortet. Haha! Typical Emma..

MIN ABSOLUTA FAVORIT (Marinblå randig t-shirt): Säkert det bästa jag har köpt i hela mitt liv. Jag driver inte.. Den är SUPERSKÖN och typ stretchig. Mjuk att ha på sig. Och knapparna gör ju inte saken värre, Haha. Så söt! Ränderna ser svarta ut på  bilden men är mörkblå/marinblå i verkligeheten. Och på knapparna är det små ankare (Syns inte bra på bilden, därför skrev jag det)

Velour Shorts: Mitt tredje par. Varav två av dem är från New Yorker. Billigt och bra! Typ casual och ha att sova i. Och ett stort plus för att dem är korta och enkla att ha på sommaren. Har nu tre färger, Blå, Vit (Missfärgade i tvätten, haha) och nu svarta. Rekomenderar alla att köpa ett par. Dem verkar aldrig ta slut. Men passa på, för det är billigt och dem finns i många olika färger.


Snart är jag fattig igen...



In love with bags


679 kr - Chique.se

Är i desperat behov av en ny väska. För om jag lägger något i min väska nu så kommer handtagen att lossna. Dessutom så är dragkedjan sönder... Har länge funderat på att skicka in en bild tillsammans med ordernumret. Den måste ju ändå hålla längre än ett halvår? :s Hur som helst så behöver jag en ny innan skolan börjar. Måste fixa!


Nighty Night

Berättar mer om dagen imorgon. Eller faktist om GÅRDAGENS, för det är ny dag. Så senare idag berättar jag om igår. Haha! Nu är jag trött det är därför jag flummar. Men nu ska jag sova och så får vi se vad som händer senare idag. Vad tycker ni förresten om den nya tillfälliga headern då?



Bjuder på en bild från idag (Igår)...


My pink ipod..

Har precis rensat hela j*vla Ipoden och bytt bilder på låtarna osv.. Haha! Inte kul. Men najs med en ipod som är helt rensad. Har iaf lagt in 8 låtar till. Har ynka 55 låtar nu. Men tog och andra sidan bort  flera också. Nej, jag tror inte ni fattar vad jag menar. Och nu lyssnar jag på musik samtidigt som jag skriver, så jag kanske skriver skitkonstigt :s Jag menar, jag är inte så koncentrerad för tillfället. Haha! 



Blog you later babes..

 


Rösta på min sko

Mina designade sko på NELLY.COM

Klicka för att rösta på min sko!



No inspiration at all! Men iallafall så blev dem väl rätt snygga? Kanske borde bli skodesigner när jag blir stor. Haha! Vem vet? Rösta så är ni super-duper-megasnälla :)

Precis vaknat

Som rubriken säger

Exciting day

MIN MOBIL! Den har kommit... That was like the big moment. Just kiding. Nej, orka skriva på Engelska. Idag kom jag med tidiga båten från mamma och direkt när jag kom hem och hade plockat lite på mitt rum så kom Quennie och Denise hem till mig och vi gick till Ösby träsk och badade. Eller dem, för jag filmade med min grymma kamera ;) Hahah! Men iaf så ska Quennie sova hos mig inatt. Vi ska somna till "Alice in Wonderland" som precis gick på Bio. You know? Haha, Affe (Min bästa brorsa) fixade några filmer till mig. Sju olika tror jag. Måste skriva dem bara för det, The House bunny, Picture This, The ugly truth, The proposal, The Notebook, Wild Child och sist Alice in Wonderland. Perfekt för mig som ÄÄLSKAR typiska tjejfilmer. Beside Alice in wonderland.

Jag och Quennie följde med Pappa och hjälpte honom att handla. Samt köpte oss lite chips och läsk. Haha! I admit it.. Samtidigt passade vi på att köpa en varsin "Peel off" mask. Så nu är iaf mitt ansikte jättelent. Det känns seriöst SKÖNT att ha masken på sig. Men Quennie tyckte det kändes som att ha Botox i hela ansiktet. Hihi! Thats my cutie.

Imorgon drar vi till Nacka Forum och "shoppar" flera masker och annat som är nödvändigt. T.ex. kläder alltså ;) Det blir skoj. Sedan ska jag vara ute på landet senare i veckan. Kanske sova hos Quennie någon dag.

NU ska vi redigera filmen från Ösby träsk och sedan blir det som sagt film och sova för oss. Vi ju upp imorgon och hinna till Nacka Forum innan dem stänger. Nee, vi hinner nog innan 19.00 eller vad säger ni? Haha :D







Tycks om min FJÄRDE puffärmade tröja då? Denna gången små blommor på? Och en storlek mindre. På rea den med. Så förmodligen slut överallt. Men kolla kan man ju alltid göra. Haha, Puss och kram <3


Inte nog med vibrerande?

Nu kommer även ROTERANDE, alltså.. Hur kommer man på något sånt? En mascara som roterar. Haha, jag kan inte mer än skratta. Spinlash heter mascaran (Fånigt namn också) Jag letade runt efter "Diorshow" på Tradera då jag funderar på att köpa den. Det sägs att den är en av världens bästa mascara, Dior är ju alltid Dior. Och då iallfall så hittade jag "Spinlash" för någon femtiolapp. Funderar på att köpa bara för att ha något som ingen annan har. Haha!



Be mine Hazel

Nu har pappa beställt hem min Hazel från Sony Ericsson så den borde vara hemma när vi kommer till honom. Jag längtar! Jag är jätteglad för min mobil är verkligen sämst. Truly Happy! Nu är det bara att vänta och sedan när jag får den så ska jag undersöka den noggrant. Haha! Men jag har läst mycket bra om den så jag hoppas att den lever upp till mina förväntningar. Now you know!

Rätt färg och allting ;)


"Puffen" jag berättade om ♥

Tröjan alltså, ja den från BikBok. Haha "Puffen"
99 från BikBok (På REA)




Bilder från veckan (Osorterade)

Jag och Johan (Mammas man, alltså min Låtsaspappa) i skuggan på Kneippbyn Vattenland.

 

Släktfoto efter middagen, ser ni mig? Haha. Vi är så söta.

 

Behind the scenes, as you can notice ;) Haha, knasbollar vi är. Titta bara på mig och Suzy. Längst upp till vänster. Allvarligt - Vad sysslar vi med? Alla är totalt ofokuserade... Det gillar vi. Haha!

 

Från vänster: Jag, Suzy (Min söta kusin) och Hampus. I bilen på väg till Kneippbyn. Taggade...

 

Blå lagunen. Jag, Hampus och Suzy från höger till vänster. Haha, najs!

 

 


Bästa starten på veckan!

Och juste, förlåt för att jag är sämst på att uppdatera. Too bad! Men ja i förrgår kom ju mina kusiner, Tuva, Elliot och Mira (Och min morbror och hans fru Susann) och än sålänge så har allt varit underbart mysigt. Idag åkte Suzy och Sanna hem. Buhu! Och Nu är det bara vi kvar här hemma i huset. Tomt utan dem, med andra ord. Men sedan har vi ju Mira och company. Haha! En hel vecka kvar nästan har vi tillsammans.

Idag var heela släkten (allmost) och badade i Blå lagunen - Ett kalkbrott på Gotland med alldeles blått vatten. Så alla plaskade runt och hade kul, vi fikade och åt lunch och sedan paddlade vi ut med min rosa badring. Jippie! How fun? Men vi var jättemånga på den. Tilde, Kasper, Mira, Elliot, Felicia, Hampus, Suzy och Jag. Haha, konstigt ändå att den inte gick sönder med tanke på hur vi klängde på den.

Imorse väckte Suzy mig vid 07.00 för att hon ville ut och springa/jogga med mig. Vi hade bestämt det kvällen innan. Så då gjorde vi iordning oss lite snabbt och gav oss ut. SJUKT VARMT! och jag tror att vi sprang i 40 minuter minst. Några kilometer. Så när vi kom in igen var det nästan bara att byta kläder och sätta sig i bilen för en timmes lång bilkörning till Blå Lagunen. As you know... Men trots det har dagen verkligen varit toppen.

OCH.. Jag har fått jättefin färg i ansiktet, samt en JÄTTETYDLIG bikinirand. Iaf, efter bikini bh:n. Och det bästa är att jag inte brukar bli röd innan, utan jag blir liksom brun direkt. Peerfecct! ;) Så nu är mitt mål uppnått. Om jag solar mer nu ser jag snart ut somn en afrikan är jag rädd. Inte för att det är fel att vara afrikan, men jag tror inte att jag är riktigt redo för det.

Någon dag i veckan hoppas jag att jag och Mira kanske hinner ut på stan och Shoppa och titta omkring. Även om jag har varit på stan "några" (haha) gånger förut så tröttnar man aldrig på Visby innanför ringmuren. Så vackert.

Igår kom familjen... Okej, lets say Mira och Company, hihi, och åt middag tillsammans med oss. Det var jättegott! Vi grillade kött och åt egen potatissallad. Och framför allt  var det mysigt med sällskapet. Efter maten så samlades alla och så tog vi släktfoto. Som vi gör var tionde år. En liten tradition, men har bara inträffat två gånger. Haha! Det blev jättefint. Mårten (Min morbror) fotade med sin jättefina systemkamera. Eller egentligen var det Johan, min låtsaspappa, eftersom Mårten var med på fotot. Hur som helst så tror jag att det blev jättebra. Nu ska vi bara skicka det till någon framkallning eller något. Och sedan ska det upp på väggen ovanför trappan hos Mormor och Morfar i Sparreholm (Sörmland) And the collection is allmost complete. Säger vi. För det sitter redan foton på släkten från typ 1950. Hihi... OCH jag hoppas att jag hinner leva MINST tio år till ;) Jag kräver det. Haha.

Sist... Ska bara berätta att Jag, Miry och Suzy gick ut och fotade/filmade i solnedgången med min och Mirys kamera. Blev jättesöta bilder och roliga videoklipp. Kommer säkert upp något på bloggen senare i veckan.


OJ! Vad långt det blev.. Men nu har jag tagit igen all bloggning. Haha! Nu har ni iaf något att läsa/läst jättemycket. Vad duktiga ni är som äns orkar det. Vet inte om jag hade orkat om jag hade varit ni. Puss och Kram! ♥






The day before today



Men-shit-vad-långt-mitt-hår-har-blivit-!

Haha, ska spara ännu mer. Men det är jättelångt ju! För jag hade ganska kort hår i julas alltså.. Förra julen. Jaja, men vad jag skulle komma fram till var att jag var tvungen att sätta upp håret för att det var sååå varmt. Men visst är mitt hår fint? Iiiih. Haha, ja.. Och sedan får vi se hur det blir med färgningen.
Med tanke på att mitt hår typ kokar när jag ligger och solar så lär det ju inte bli mörkare.
Nepp, nepp!

Saknar dig Balette...


Utställning på skrubbs. Hon fick silver <3 Har rosetten och pokalen i mitt rum.

Namn: Balette
Ålder: 10
Smeknamn: Ballis
Ras: Shetlandsponny
Färg: Fux
Tecken: Stjärn
Avkommor: JumJum


Jag saknar Balette! Hon fyllde tio i år.. Den 20 Maj. Vi köpte henne sommaren 2007 så vi hade henne i några år. Men det var verkligen dem bästa åren i mitt liv. Än så länge.. Jag kommer ihåg hur tråkigt jag tyckte att det var att åka till stallet och mocka. Haha! Men det är ju sådant som hör till. Och dessutom så finns det mååånga fler än jag som kan betydligt mycket mer om hästar och som inte äns har haft skötarhäst t.ex. Nu kan jag ju förstås väldigt mycket om hästar. Teori till mestadels. Och rida och köra kan jag också. Men hur som helst så var det helt underbart att vara hästägare. För tänk att jag har liksom varit en av dem som har haft häst. Och jag har inte gått på Ridskola då. Men malin var iofs. som en privat tränare. Jaja, vad jag vill komma fram till är att långt ifrån alla i min ålder har varken ridit eller haft häst liksom. Så jag är jättetacksam för det. Jag tror faktist att jag kommer att ha häst när jag blir äldre för nu vet jag ju nästan vad det innebär. Förutom hur det är ekonomiskt.


43 celsius utomhus

OCH "jag tror jag dör" med andra ord. Blä! Men i den här värmen kan man faktist dö. Det är sant.. Av vätskebrist. Har det NÅGONSIN varit 43 grader i sverige? Det är nog det varmaste jag har varit med om. Och dessutom är det ju inte mycket kyligare inomhus (Även om det är min största önskan) utan omkring 30 grader. Så 30 grader inne, 40 ca. utomhus. Vart ska man ta vägen? Man kan ju inte vara inne heller knappt. Hjälp?! ;s

STACKARS SUZY OCH SANNA DEM KOMMER ATT FÅ PANIK..
Gotland goes saharaöknen or what?...

 


Idag, Lördag 10 Juli

Händer det inte så mycket. Det har varit sjukt varmt här på Gotland, ungefär 36 grader!
Så nu sitter hela familjen inomhus... För det är mycket varmare ute. Snart ska vi åka till någon som Johan och Mamma känner, för det är tydligen någon/några som fyller år. Så vi ska äta middag där och sedan får vi se.
Idag kom ju förresten mina kusiner och min morbror. Mira som finns på www.Miiraass.blogg.se och hennes föräldrar och syskon då alltså. Imorgon kommer våran andra kusin Suzy och min moster. Vi ska till Kneippbyn på Måndag och ha det allmänt mysigt den här veckan. Mira kommer att stanna i lite mer än en vecka.
Men Suzy och Sanna (Moster) stannar dock bara i tre dagar.  Gud vad jag har längtat efter dem.
Men strax efter att alla har åkt hem igen så ses vi på Kusin träff hos Mormor och Morfar i Sparreholm (Sörmland)
Bara det jag ville skriva. Puss!


Haha! That's the way it is...


Förlåt, förlåt, förlåt!

Men hela dagen idag har jag legat på stranden och badat och solat. Nu är jag jättebrun och fin. Men HELT slut, så nu ska jag snart gå och lägga mig. Först måla naglarna och sedan sätta på en DVD att somna till. Hoppas inte ni är allt för sura för att jag inte har uppdaterat idag. Bättring imorgon, och då kommer även mina kusiner till ön. Yaay!
Nighty night nu... För trötta mig iaf.

Jag och lillebror idag på stranden! :) <3

 


Åh, HJÄLP!

Jag må vara bra på kodning, html, bloggdesign och allt som har med grafik att göra. Men jag är faktist inte det minsta bra på att hålla ordning i varken stilmall eller kodmall. Nu tänker jag inte ändra något mer i bloggdesignen framöver, förutom headern och bakgrunden som båda två ser för hemska ut. Aaah! HJÄLP...


Nöjd och glad Emma

Japp, jag är glad. Och nöjd för den delen! Har precis stoppat i mig ett paket jordgubbar i sällskap med lillebror (Efterrätt) och nu sitter jag på mitt rum och letar runt efter "Babbeldrottningen" fast 2:an då förstås. Borde väl och andra sidan finnas på bibblan. Careface's? Nej, men så ligger det till iaf. Idag var jag på stan med Låtsaspappa och Hampus. Fick en hundralapp av min låtsaspappa så jag sprang in och ut bland olika butiker i Visby och tillslut hittade jag (ännu) en tröja på Bikbok som var på rea. En ljus, ljus rosa med puffärmar. Mamma har sin kamera med sig, dem skulle äta ute och se någon artist sjunga, så kan inte visa bild just nu... Nu, är ni uppdaterade. Pussen! ♥


Dropdown meny och Rosa rosetten

Har ni sett dem små förändringarna? Jag har bytt muspekare och fixat till en "dropdown" meny. Så nu hittar ni alla kategorier under min hemskt fula header. Hoppas ni tyckte att det blev bättre än innan. Jag är iaf väldigt nöjd med menyn, för att jag var rädd att den skulle hamna på fel plats och att den skulle få fel storlek osv... Men det visade sig att det fixade sig själv. Nu äär det bara lite mer jag ska experimentera med på bloggen och sedan borde den se någorlunda fin ut. Puss!

Babbeldrottningen av Meg Cabot

*HJÄÄÄRTBOMB!*



Min ABSOLUTA favoritbok nu. Jag började skummläsa den igår och nu har jag läst 250 sidor idag. Jag började läsa för två timmar sedan och jag måste säga att jag verkligen hamnar i min egen lilla värld när jag läser. Det är en vuxenbok men jag rekomenderar alla att läsa den. Och jag har lärt mig nu att inte döma boken efter utsidan, eller vad jag ska kalla det för. Haha! Men verkligen, en JÄTTEBRA bok som alla borde läsa. Ska läsa Babbeldrottningen i New York också, som jag tror (?) är uppföljaren. Bra där Emma, bra där... ;) Men ja, så ligger det till. Har bara trettio sidor kvar lite drygt och sedan är boken slut och jag kommer att ha extremt tråkigt resten av sommarlovet. Och så levde alla lyckliga i resten... Asså. BLÄ! Jag är såå uttråkad. Haha, palla blogga när man kan läsa ut världens absolut bästa bok. Ciao & Puss.

Vill ha så igen!


Vintern 2009          ↑                                                     Våren 2010



Vill färga håret mörkare nu. Eller, jag vet inte. Men det var ju ganska snyggt. Blondera är ju lite riksabelt men nu har jag ju och andra sidan tre blond hårfärgnings förpackningar hos pappa. Vad tycker ni, Blond eller mörkare? Mer poppis med mörkare nu till hösten, eller?..

HISS & DISS v. 27

 

Ica Maxis Mjukglass 21 kronor för mjukglass med Lakrits/-Viol strössel och Chokladtopping. MUMS!

Bikiniränder Älskar bikiniränder. Ända beviset på att man fått solbränna. Vissa hatar det och  andra inte. Och jag är en av dem som uppskattar bikiniränder. HAHA! Ingen ser det ju ändå med tanke på att man alltid har Bh eller Bikini (på sommaren) under kläderna. Det första jag gör när jag kommer in efter att ha solat är att se om jag har fått bikinirand. Haha! Typical Emma asså.

Helen/Asiat.blogg.se läser jag alltid någon gång varje dag. Amandas (Min bästis) halvkusin, blev tipsad av Amanda nämligen. Hiss iaf till Helen för hon uppdaterar så bra. Plus att jag älskar hennes outfits. Aa, hon är allmänt söt bara. Gå in på Asiat.blogg.se [Länk] tycker jag!

♥ BikBok har alltid något äckligt gulligt som man bara MÅSTE köpa. Om jag går in på Bikbok som kommer jag alltid ut med minst en påse. Hiss till Bikbok helt enkelt.

♦ Sand i skorna Asså, aa. Fyf*n för sand i skorna. Så sjukt äckligt och panik liksom. Jag får iallafall panik. Någon mer än jag som har fobi för sand i skorna? Eller sand överhuvudtaget faktist.

0 vänner online på FB-chatten Booring! Ingen att chatta med. Ofta på natten, runt 02.00. Iingen online, knappt jag heller. Bara när jag är hos pappa ibland. Men ändå...

 

Haha som ni ser så är jag ganska mer positiv på sommrarna än någon övrig årstid. LIVET LEKER! Haha, driv. Nej men helt okej.. ;)

 


Candy nails

Har målat naglarna i färgen 19 "Hong Kong" från Mavala. Min Favvis just nu faktiskt, jättefin nyans. Lite lik Pärlemor-Korall eller något sådant. Haha!

 

 


Prommis med lillebror

Först hade vi tänkt att kasta upp vattenballonger och ta kort med Självutlösaren.. Och det gick ju. Ja, *host* bra för vi missade hela tiden. För utom en gång när en ballong sprack i Hampus hand och jag fotade. Once in a lifetime att fånga en sådan bild. Haha, knäppt asså. Men efter ett tag blev det tråkigt så då tog vi med oss kameran och gick en liten promenad. Och jag som ääälskar att fota får syn på en äng med Tusenskönor och MÅSTE såklart lägga mig ner i gräset. Ja, i gräset. Men lite bra blev det faktiskt.


Sad flowers

| Fotograf: Emma Olsson (Jag) | Redigering: Emma Olsson (Jag) |

 


Så fint...

"We are all angels with only one wing...we can fly only embracing each other"
Översättn. "Vi är alla änglar med bara en vinge... Vi kan bara flyga om vi omfamnar varandra"



Var ute hela kvällen!

Med Mamma och Hampus (Lillebror). Vi åkte in till stan och käkade på donken och sedan tog vi värsta långa promenaden genom halva Visby typ. Så kan det gå när man inte har annat för sig, men det var mysigt och lagom varmt också. Plus att solen höll på att gå ner, är ju typ världens finaste utsikt när man går där uppe bland gränderna. Mamma var på oss och fotade hela tiden med sin mobilkamera så jag bjuder på en bild. Nu får jag sitta vid datorn till 22.00 så kanske hinner jag publicera ett inlägg till. Men bara kanske då. Har nämligen en regel hos mamma att vi bara får sitta vid datorn till 22, alltså inga inlägg efter tio. Så att ni vet det bara! ;)


Svart linne från BIKBOK




Köpte ett svart linne på Bikbok idag. Utnyttjade mitt presentkort med andra ord. 75 kronor. Eller egentligen 150, men det var 50% så då blev det 75 kronor. Haha, ni fattar inte eller hur? Eller, jo.. Klart ni gör. Bara jag som underskattar er. Vad dum jag är! Haha. Japp, skulle bara visa det. Men just nu är det ju REA i stort sett överallt. Midsommar- REA. Så ni som har tillfälle kan ju passa på att shoppa lite. Särskillt ni som bor nära Stockholm city, eller som har möjlighet att ta sig dit. Jag och Emma var ju i stan (Hötorget och Gallerian) och det var REA ööverallt. Jag lovar, men det mesta är nog slut nu med tanke på att rean startade förnågra veckor sedan. Typ två.

Gotland is amazing

Det är verkligen heelt fantastiskt fint på Gotland. Bilderna ger ingen som helst rättvisa, alla måste åka dit någon gång. Det kallas minnen för livet efter att man har varit där. Det finns så mycket att se. Jag har varit på Gotland säkert över 100 gånger och har fortfarande sett LÅNGT ifrån allt. Det är så sjukt fint där på sommrarna. Alla borde verkligen åka dit någon gång. Det är verkligen guldvärt... Ni har missat något stort, ni som inte vart där. Det är som att vara utomlands på riktigt. Även om Gotland tillhör Sverige så är det fortfarande en Ö. Miljön är JÄTTE O LIK övriga delar av Sveriges. Så om ni får chansen, ta den!


Fått den här på hjärnan!

 

Overdrive med Ola är ganska bra efter att man har hört ett par gånger. Ska ladda ner den till min Ipod när jag kommer hem till pappa. Annars är mina favoriter för tillfället "Alors on danse" och "We no speak americano" Inget slår dem på ett tag. Dem är verkligen klockrena sommar/technohits. Jaja, anyways.. avrundar med det här inlägget och bloggar mer imorgon. K and H (Kiss and Hugs) ♥


Grått och trist ett tag till

Jag känner mig verkligen jättedum som låter er få se allt grått och trist. Men det är bara för tillfället.. Innan jag har fixat en riktigt header. Jag lovar att allt ska bli som Kissesbyemma tillslut. Mjoo, bortsett från att den var äckligt rosa. Headern alltså. Men snart så.. Just hold on!

Skiter i allt det där "Tänker inte blogga förräns... Blablabla" palla att inte blogga. Go me! Haha, jag ska blogga skitmycket imorgon. Loovar ♥

Jag kan inte hålla mig längre...

MÅSTE, MÅSTE BLOGGA! Är ju tvungen att visa vilken mobil jag kanske ska köpa. Ååå, vill ha dig nu, Sony Ericsson Elm. En jättebra kameramobil OCH den är rosa. Så perfekt! ;) ska till Elgiganten imorgon kanske och kolla på den. Hoppas den är lika söt i verkligeheten. Tror den kostade 1.500 kr och det är väl rätt okej pris för en 5mpx kamera och facebook, WiFi anslutning och allt? Haha, hur som helst ser det lovande ut för mig. Haha, allvarligt.


Följ bloggen

Följ min blogg med bloglovin
[ Klicka på länken ovanför ]

Om du följer mig via bloglovin' så kommer du alltid att kunna se när jag har skrivit ett nytt inlägg. På så sätt kan du alltid ha koll på om jag har uppdaterat eller inte. Ett litet tips bara ;) ♥

 


Nu är det såhär...

Jag har MAAAASSOR att fixa, för er skull. Fixa en header och byta färg på text, länkar, rubriker (You name it!) och aa. Det kommer att ta tid, som jag skrev i tidigare inlägget, men det gäller att ni har tålamod och förstår att det är ett tidskrävande jobb. Haha! Nu låter jag jätteseriös men så är det faktist. Jag vill inte börja blogga på allvar förräns allt är klart och på sin plats, även om jag verkligen är bloggsugen nu. Har säkert fem inlägg som jag skulle vilja skriva med en gång, men som sagt så vill jag bli klar med bloggdesignen först. Photoshop har jag hos min pappa och där är testversionen snart slut. Vet inte riktigt hur jag ska göra men det löser sig. Nu måste jag fortsätta med designen, ni får helt enkelt stå ut med min fula, vita och simpla for now. Snart är bloggen aktiv igen och då lovar jag att publicera inlägg så fort jag har något att komma med. Puss!

I know! But its going to be OK

Det ser för heeemskt ut! Ska fixa, jag lovar. Som ni vet så har jag ju precis lämnat Kissesbyemma och tänker börja om på nytt i den här bloggen. Det kommer att ta sin lilla tid innan allt är på sin plats och först ska jag försöka klura ut hur jag ska få in en header i stilmallen eftersom det "avsnittet" inte äns finns med. Men hallå? Liksom, haha. Ja så det kan ta ett tag. Och imorgon kommer jag att ha fullt upp. Ska fota en Dressyrtävling som är på Skrubbs (Visby travet typ), så imorgon = Dålig update.  Bloggen fixar ju inte sig sig själv så det gäller att ni har tålamod. Det kommer att bli bra!... Någon gång. Haha! Nej. Nu måste jag verkligen logga ut. Puss!