sämstpåattblogga.se?

Haha, ignorera rubriken. Jag är verkligen JÄTTELEDSEN! Vad är det som börjar hända med mig!? Jag har väl aldrig haft ett såhär långt "upphåll"? Haha.. Och jag som verkligen älskar att blogga - bloggen är var(??) mitt liv ;s Jaja, nu har skolan börjat.. Läxor och prov osv.  (Inte prov, men ändå) så det kan vara därför- Jag har såååå mycket att visa, bilder/videor t.ex. men jag vet seriöst inte ifall jag orkar just nu. Måste först inse att sommarlovet är slut och börja ta skolan på allvar först - INNAN jag börjar blogga på allvar igen. Dessutom.. så har jag börja spela the sims 2 igen. Nörd som jag är! Förlåt, men det är verkligen grymt kul. Nu vet ni iallafall hur det ligger till. Snart är väl allt som det ska igen med bloggen, i guess :s Let's just wait and see. Just nu sitter jag hemma hos min faster eftersom pappa fixar med deras virusdator. Jag är SKITTRÖTT så jag hoppas att vi åker hem snart. Somnar nog annars vid datorn (fin svenska, haha). Förlåt för att jag är "lite" flummig men jag är som sagt vääldigt trött och behöver verkligen sova så fort som möjligt. Känns nämligen som att skolan tar död på mig (Heter det så? Haha) Ni får som sagt vänta och se vad som händer med bloggen framöver. Som sagt - Jag behöver lite tid att änja mig vid skolrutinerna.


Vill ha en ny VÄSKA!

Vet att det inte var länge sedan jag köpte den jag har nu. Men den är rund och ganska liten enligt mig.. Jag gissar att vi kommer att få en del läxor och då måste jag ha en större väska. Vill beställa en från internet :D


Lägga mig tidigare idag [CHECK]

Nu när skolan börjar igen = Tillbaka till vanliga rutiner! Så idag ska jag gå och lägga mig i tid. Men eftersom vi har gäster så får det bli senast 22.30. Har duschat idag så är fräsch, har testat vilken mascara jag ska ha (HAH! False lash effect/Colossal volum express) och är näääästan säker (ohno!) på vad jag ska ha på mig imorgon ;)

Uhm! i am kinda' ready for school..

Fontänen hos Mormor & Morfar för några veckor sedan :)

 


Thingys!




Måste köpa åtminstånde Rouge, foundation och puder :)

Goodmorning Sunshines!

Nu har jag precis ätit frukost som blev, Special K redberries med mjölk. Mums! Nu ska jag knåpa ihop EN NY bloggdesign som däremot inte kommer kunna bli klar på ett tag ;) You'll have to wait!


Förlååt

Jag har verkligen haft all tid i världen på att blogga, men så blev det tyvärr inte trots allt. Imorgon kanske det blir bio med Quennie och Emma och Emelie(?), men det är inte bestämt ännu. Bara kanske! Idag till lunch middag blev det thaimat att ta med hem till min faster (som för övrigt inte var hemma men som alltid lämnar dörren olåst, haha) och jag åt vårrullar, jättegott! Har inte ätit på det stället på typ nio år. Skämtar inte! Det är den där "lilla" släpvagnen som ligger i grisslinge. Har aldrig riktigt fattat varför hon inte skaffar lokal för hon har typ mer kunder än någon annan thai/sushi/whatever restaurang har. Haha!

Idag sover Hampus hos Angela så jag är ensam hemma med Pappa. Skönt att slippa honom lite.. Haha! Nejh, vet ni vad? Nu ska jag titta lite på Desperate Housewives innan jag går och lägger mig. Quennie - Don't forget to call me tomorrow!

Mupp/Smurf? Haha


Såhär såg jag ut idag då! Men sover i det där linnet, så hade inte det på dagen, haha!


Planer för dagarna innan skolan :)

Tre dagar kvar tills skolan börjar. Tänkte ge er en liten update för veckan som kommer... Dvs. 2 dagar, haha!

När jag kommer till pappa senare idag så händer inget särskilt. Packa upp väskan bara. Imorgon kanske jag drar till Nacka om jag hinner och får.. Ska kolla Gina tricot en sista gång innan skolan börjar. Eftersom presentkortet är dem ända pengarna jag har kvar, haha! I övermorgon (Dagen innan skolan) så ska jag bara vara hemma och förbereda mig lite. Duscha och kolla så att allt är som det ska.

Så nu vet ni vad som händer för min del.


Some pictures!


Haha, jag diggar den bilden faktiskt! Gjorde den nu på tio minuter. Så kan det gå när man har tråkigt. Det bästa är att jag har flera bilder som den. Haha! Älskar att sätta pratbubblor på hästar :)

                                                                Min favorit tror jag, haha!


Idag...

Så är jag borta hela dagen... så det blir nog ingen uppdatering/ ändringar i bloggdesignen idag heller. Men menyn är iaf tillbaka som den ska igen - Dropdown = Inte min grej! Nu kan ni leta runt som vanligt på bloggen :)

Bloggen är under "renovering"

...Det är därför det ser ut som det gör och det inte går att hitta på bloggen. It's going to be allright in a few days, promise!

HAHA

När vi var på promenad idag och skulle hem igen så går vi förbi "pulkabacken" och då är det hjulspår på hela kullen och nedanför.

Hampus: Titta Emma! Det är någon som har åkt pulka där!

Jag: Haha, va?

Hampus: Ja, där i backen *pekar*

Jag: Men Hampus, det är gräsklipparen.



Aaaah!

Kan allt inte bli som jag vill bara? Gud, det är så tröttsamt när man inte får som man vill. Särskilt om det gäller bloggdesignen *host* Förlåt.. Ni kommer att märka dem små failen när ni klickar er runt. Det fixar sig någon gång senare. När jag orkar... Haha

Retuchering - Tuva

Miras [Länk] lillastyster, Tuva - Även känd som min kusin. Haha! Hon är så söt och jag hade så tråkigt så jag började fixa lite med en bild på henne. Ni får bestämma själv vad ni tycker men jag blev ganska nöjd faktiskt :)
Tuva gillar hello kitty just so you know..


Ny bloggdesign nu då...

Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag, men jag har har verkligen varit helt upptagen med att fixa med bloggdesignen. Kommer som sagt att blogga mer när skolan börjar, sålänge får ni nöja er med min usla uppdatering. Haha! Men vad tycker ni om bloggdesignen, bättre eller sämre?

Adobe Photoshop CS5 Extended

Laddar ner Photoshop nu (Onödigt, har redan CS2, haha)... Känner att bloggen behöver fräschas upp lite, dvs. header, bakgrund, kategorier osv. Men får se om jag påbörjar det idag. Får inte sitta vid datorn efter 22.00 så det är osäkert om jag gör det. Men det kommer med all säkerhet att ske inom snar framtid. Haha! R A N D O M.

Juste, btw. Jag för över alla bilder ifrån kusinträffen, landet & Gotland så ni får en bildbomb någon dag :)


Min (Bokstavligen, jag gjorde den!) födelsedagstårta, mums! ♥


Nalle Puh


"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat"


"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig"


"Ingen kan vara nere med en ballong!"


"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra"


"Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre"



"Glöm inte att en svans är en svans och inte bara en extra stump där bak"


"Försök att inte sätta dig på tistlar, det kan ta allt liv ur dem. Förresten, det kan vara någons lunch"


"Ju längre man ligger i vattnet desto blötare blir man"


"När du bär på en honingsburk som du tagit med dig till en vän i födelsedagspresent, stanna då inte och börja äta ur den på vägen"


"När du klättrar upp i ett träd på Tigers rygg, se då till att du vet om en Tiger kan komma ner innan ni kommit upp"



"När du vandrar runt en dunge lärkträd för att spåra någonting, se då till att det inte är dina egna fotspår du följer efter"


"Om man vänder sig om och får se en mycket farlig Heffaklump som stirrar ner på en, glömmer man ibland vad det var man hade tänkt säga"



Gud vad söta citat! ♥ Vilka är eran favorit? Min är antingen 2 eller 3, eller båda!







Separerade fransar

När jag målar på mascara så blir det alltid lite klumpigt och ögonfransar som klibbar ihop sig. Därför har jag alltid en ren mascaraborste i sminkväskan. Så istället för att slänga mascaran när den är tom så kan du slänga "behållaren" och ha kvar borsten, men som sagt... Rengör borsten innan med tanke på hur mycket bakterier som trängs där i.
Det bör du göra med jämna mellanrum ändå! Men iallfall, när jag är klar drar jag några svep med  den rena mascaraborsten över det jag nyss målade på. Vänta tills det har torkat dock! Annars smetar du bara in allt i den rena borsten.

1. Måla ett eller två lager mascara på ögonfransarna.
2. Vänta några minuter tills mascaran har torkat ordentligt.
3. Gör några svep med den rena borsten på ögonfransarna.
Separerade fransar! Haha..


Haha, alltid gräs under fötterna

Jag hade bokstavligt talat dött av panik. Ibland är det mysigt att gå runt barfota i gräset men att alltid ha gräs under fötterna är väl rent ut sagt förfärligt? Vad tycker ni?... DISS


Traume

Sitter i bilen och vi ska precis släppa av julle på sin fotbollsträning och sedan hämta min låtsaspappas kompis och hans flickvän som vi ska grilla med ikväll. Johan (min låtsaspappa) har laddat ner satc2, sex and the city 2 alltså. Ska se den när jag går och lägger mig förhoppningsvis. Men bara om han har bränt ut den tills dess :) så nu är jag på bra humör, dels för att skolan snart börjar och för att jag bara är allmänt glad att min sommar har varit så lyckad, so far! Haha.. Nu orkar jag inte knappa mer på min mobil så jag bloggar så fort jag har lust. Kisses!

Nighty night

Bloggar från mobilen och ska precis borsta tänderna sedan blir det film som jag fick välja. Valentines day, som jag för övrigt har velat se länge nu, så min söta låtsaspappa laddade ner den åt oss. Hoppas den är bra! Nej nu måste jag faktiskt borsta tänderna, och ja, jag vet att jag suger på att blogga just nu.. Men när skolan börjar igen den 18 så börjar jag blogga for real igen. Se det som en liten paus :)godnatt nu då.. <3

Lördag

Inte långt kvar tills skolan börjar nu. Skönt! För vet ni hur mycket jag har längtat eller? Det är ju jättetråkigt att bara sitta hemma och vänta på att något ska hända. Jag vill gå upp halv sex på morgonen igen och stressa till bussen. Hihi! Jag har längtat efter det länge nu. Men bara några dagar kvar och sedan så får jag stressa till skolan igen. Yes! Ni måste ju tycka att jag har något allvarligt problem som tycker så, men det är nog bara jag som har tråkigt och absolut inget att göra. Ni har förmodligen en massa roligt att göra. Men inte jag som sagt - *host* NOLIFER *host*

Jag och Hampus var på Bibblan och lånade ett spel till vårat PS2, Kingom Hearts II som vi typ redan har spelat ut snart. Jättekul om man är nolifers som vi. Vi ska precis låsa upp "Nightmare before christmas" staden. Älskade den filmen föut. Men jaja, nu ska jag återgå till spelet och hjälpa lillebror att hitta Merlin så att vi kan fortsätta tillbaka till Ariel. Haha!



Think' im in love with a mascara



Varför kan inte bara ALLA mascaror säljas i Sverige? Aaah! Asså, så fort jag hittar en ny masara så blir jag helt kär och bara måste ha den. Typ samlar på Mascaror känns det som. Har säkert typ runt 10 stycken i min sminkväska (Som btw börjar bli för liten, oh no!) Skulle lätt kunna tänka mig att skriva ut bilden ovanför bara för att sedan sätta ovanför sängen. Omg! Jag börjar bli knäpp ju... Haha! Men erkänn att den är jättesnygg, älskar vita tigern. Så söt!


Mot Gutavallen nu då..

Strax bär det av mot sherwoodskogen, nejdå men till Gutavallen där en av mina kära halvbröder ska spela match mot  Fårösund. Ska bli kul, hoppas verkligen dem vinner (Han spelar i Visby AIK btw) Håll tummarna då...

Vet inte när bilden är tagen, eller vem som tagit den, men där är han iaf. Haha!


Pappa, helt spontant

Han har köpt en BÅT i Göteborg. Helt spontant! Haha. Han är väl för rolig, men kul att ha iallfall en nu när Farmor säljer landet. Vet inte vart han ska ha den, men det löser sig antar jag. Han hade tydligen tagit hjälp av sin kompis som skulle ha den under tiden. Ganska snygg tycker jag :D



Google Maps väcker minnen

Ni vet Google Maps, jag sökte på skoj på hotellet vi bodde på Gran Canaria (Parque Cristobal) och får fram det. Det väckte jättemånga minnen, tänk att där har jag liksom varit. Jättecoolt! Pröva själva att söka på någonstans där ni har varit för ni kommer att känna igen er, google maps har hela världens platser :)


Det står "Våran Bungalow" där det är inringat! Svårt att se det nämligen...


Kusinträff och båttur

Har haft kusinträff under veckan och idag åkte vi med båten till Gotland. Så jag har inte kunnat blogga.. Men ni ska få massor med bilder och videor från Kusinträffen när jag har laddat över dem. Ha lite tålamod! Jag lovar att börja blogga som vanligt snart..

Har som sagt precis kommit till mamma efter lite drygt fem timmars stress och hemlängtan.